© 2018, 2019, emanat.si
en sl
Klub Gromka
ponedeljek, 15. 4. ob 20.00

Vabim te na gledališki multipersonaž, performans šestih likov v eni igralki. Spoznaj naborniško angažirano Alfo, skrivnostno Seidi, agresivno mirovnico Majdo iz Mengša, brezposelnega klovna Rose, ta malo Sugarbejbi in slačibejbo Sekspolice. Nekatere od njih so nastopale že v ljubljanskih kabaretih Cirkus na mesec, Rdeči kabaret in Za crkn’t, tehnoburleski Tatovi podob, v kamniškem Katzen kabaretu, pa tudi na videu in Facebook vlogu.

Anja Bezlova (uradno Anja Završnik) je začela v ljubljanski Šugli, nadaljevala v Firencah na Helikosu. Kljub številnim evropskim gostovanjem z Globus Hystericusom in kolektivom Tretja roka ostaja ujetnica kontradiktornega Kamnika, kjer je ena glavnih promotork reka: razmišljajmo globalno, delajmo lokalno.

Predstava bo izvedena v slovenščini in angleščini.

Zasedba

Nastopajo: Alfa, Seidl, Rose, Sugarbejbi, Sekspolice in Majda iz Mengša
Glasba: Maestro Gorski
Foto: Urška Boljkovac, Nada Žgank
Produkcija: Anja Bezlova
Koprodukcija: KD Priden možic
Organizacija: Emanat
V sodelovanju: Klub Gromka

Izjave

Bezlova v slabi uri pleplete klovne, maske, fizično gledališče in stand-up. Ulično nastopaštvo dobi vlogo povezovalnega elementa, mestoma naivno pogrošnost in perverzijo pa prebada z neusmiljeno ostrimi kosi razbitega ogledala družbe.
Anže Slana

predstava Sindikat 2019

Futraj moj ego

Spoznaj naborniško angažirano Alfo, skrivnostno Seidi, agresivno mirovnico Majdo iz Mengša, brezposelnega klovna Rose, ta malo Sugarbejbi in slačibejbo Sekspolice.

  • Klub Gromka

  • Trajanje

    40 minut

  • Žanr

    kabaret

Deli ta dogodek