Klub Gromka
ponedeljek, 15. 4. ob 20.00

Vabim te na gledališki multipersonaž, performans šestih likov v eni igralki. Spoznaj naborniško angažirano Alfo, skrivnostno Seidi, agresivno mirovnico Majdo iz Mengša, brezposelnega klovna Rose, ta malo Sugarbejbi in slačibejbo Sekspolice. Nekatere od njih so nastopale že v ljubljanskih kabaretih Cirkus na mesec, Rdeči kabaret in Za crkn’t, tehnoburleski Tatovi podob, v kamniškem Katzen kabaretu, pa tudi na videu in Facebook vlogu.

Anja Bezlova (uradno Anja Završnik) je začela v ljubljanski Šugli, nadaljevala v Firencah na Helikosu. Kljub številnim evropskim gostovanjem z Globus Hystericusom in kolektivom Tretja roka ostaja ujetnica kontradiktornega Kamnika, kjer je ena glavnih promotork reka: razmišljajmo globalno, delajmo lokalno.

Predstava bo izvedena v slovenščini in angleščini.

Nastopajo: Alfa, Seidl, Rose, Sugarbejbi, Sekspolice in Majda iz Mengša
Glasba: Maestro Gorski
Foto: Urška Boljkovac, Nada Žgank
Produkcija: Anja Bezlova
Koprodukcija: KD Priden možic
V sodelovanju: Klub Gromka

Bezlova v slabi uri pleplete klovne, maske, fizično gledališče in stand-up. Ulično nastopaštvo dobi vlogo povezovalnega elementa, mestoma naivno pogrošnost in perverzijo pa prebada z neusmiljeno ostrimi kosi razbitega ogledala družbe.
Anže Slana

predstava Sindikat 2019