Sindikat 30. marca 2020

Odpoved aprilskega Sindikata 2020

<p>ODPOVED SINDIKATA 2020 V APRILU --- Ljubljana, 14.–19. april 2020 --- Stara mestna Elektrarna - Elektro Ljubljana, Klub Gromka, Klub Tiffany - AKC Metelkova mesto, Gledališče Glej --- Med 14. in 19. aprilom načrtovano izvedbo Sindikata 2020, prestavljamo na neznani datum in na neznani kraj (na neznani način). O vseh novostih vas bomo obveščali.</p>

Sindikat 14. marca 2020

Sindikalno obvestilo 2020

Sindikalno obvestilo - 14. 3. 2020  --- Dragi pripadniki in simpatizerji robnih urbanih žanrov, čez slab mesec smo načrtovali tretjo edicijo našega-vašega Sindikata odklonskih entitet in kot vidite, smo nanjo pripravljeni! Očitno pa je »vrag vzel šalo« in jo je nam, ki smo humor vknjižili kot svojo glavno referenco, pošteno zagodel… Letošnji program vam dajemo na prvo pokušino, ali nam ga bo med 14. in 19. aprilom uspelo izvesti, pa trenutno “ni v naši moči« (kot nepozabno ponavlja John Malkovich v Nevarnih razmerjih). Odločitev je namreč prepuščena koronavirusu in povsem nepredvidljivim razmeram, v katerih smo se znašli tako lokalno kot globalno. Glede na trenutno situacijo je sicer malo možnosti za izvedbo letošnje edicije v mesecu aprilu, končno odločitev o tem, ali bomo morali Sindikat 2020 odpovedati, pa vam sporočimo najkasneje do konca meseca marca. Vaš Sindikat

Sindikat 14. aprila 2019

Videi in fotografije dogodkov na Sindikatu 2019

Oglejte si video prispevke in fotogalerijo Sindikata 2019.

Sindikat 11. marca 2019

Sindikat odklonskih entitet je nominiran za zlato tifanijo

Sindikat odklonskih entitet je nominiran za zlato tifanijo za naj umetniški dosežek. Oh, yeah! Svoj glas lahko oddate na povezavi https://www.kulturnicenterq.org/zlate-tifanije/, seveda pa obvezno glasujte tudi v vseh ostalih kategorijah. 🤩🤩🤩🥳🤣💋🎈💖

Sindikat 6. septembra 2018

Video posnetki in galerije fotografij dogodkov Sindikata 2018

Oglejte si odlomke posnetkov dogodkov Sindikata odklonskih entitet 2018 in galerije s fotografijami.

Sindikat 17. avgusta 2018

Vdor Sindikata na tiskovni konferenci festivala Mladi levi

Sindikalna predstavnica je včeraj vdrla na konferenco festivala Mladi levi. https://www.youtube.com/watch?v=70IyNzZ3Y24&feature=emb_title

Sindikat 25. julija 2018