© 2018, 2019, emanat.si
en sl
Klub Gromka
petek, 18. 9. ob 23.00

Izredne razmere kličejo po izrednih žurih. Tokrat Sindikat predstavlja prav poseben Maskenball - sindikalistke, anarhistke, kaviar socialisti in ves nočni lumpenproletariat se bo zavrtel v ritmih težke negotovosti in ga zažural kot da je 2020. Živimo v čudnih časih. Z vseh strani grozijo katastrofe in edini način, da jih prebrodimo je, da stopimo skupaj. Figurativno. Dobesedno se bomo seveda držali predpisane razdalje. Tudi sindikalni žuri niso več to kar so bili, vendar temni časi so še bolj temni, če ne plešemo – Alors on danse.

Dress code: maska

 
DVMIR je DJ in producent iz Ljubljane. Na ljubljanski klubski sceni se je prvič predstavil leta 2014. Ni dolgo trajalo, da se je obkrožil s podobno mislečimi posamezniki, in tako je nastal kolektiv in internetna založba SNIF. Kot producent je izdal za evropski založbi Handle the Sounds iz Belgije in Club Late Music iz Pariza.
Moč DVMIR-a je predvsem v njegovih dj skilsih in selekciji, polni britanskih ritmov, dancehalla, dembowa in trdih ritmov sodobnega kluba, prav tako pa se ne boji vrniti k svojim koreninam in po potrebi spustiti komad Soulja Boya.

DJ: DVMIR (SNIF)
Organizacija: Emanat
V sodelovanju: Klub Gromka

Vstop prost

Foto (montaža): DVMIR in arhiv Sindikata 2019

klubski večer Sindikat 2020

DVMIR: Sindikalni žur

petek, 18. 9. 2020 ob 23.00 – Trg brez zgodovinskega spomina (pred klubom Gromka)

  • Klub Gromka

  • Trajanje

    do jutranjih ur

  • Žanr

    britanski ritmi, dancehall, dembow in trdi ritmi sodobnega kluba

Deli ta dogodek
Odpri spletišče