© 2018, 2019, emanat.si
en sl
Monokel
sobota, 01. 9. 2018, 23.30

Noir, Kamasutra
Glasba: trip hop, ambiental, dark elektronika, alter pop, elektro

Vstopnina: 3 evre

Noir je ena izmed izvirnejših didžejk nove generacije, ki je razvila prepoznaven slog. Zanjo je značilna eklektičnost, mešanje različnih elektronskih žanrov – od trip hopa, ambientala, deep house in trancea do trših elektronskih ritmov, pri njenih setih prihaja do izraza njeno široko poznavanje različnih zvrsti glasbe in izrazit občutek za prefinjenost.

Kamasutra je prva ženska didžejske kulture v Sloveniji in ena prvih, ki so se že v 80. letih spopadle_i z vinilkami na alternativnih plesiščih Ljubljane. V legendarnem klubu K4 je bila rezidentka več kot desetletje, kjer je bila nekaj let poleg didžejanja tudi voditeljica programa nedeljske Roza štirke.

Organizacija: Sindikat 2018, Emanat in ŠKUC – Kulturni center Q/klub Monokel
Foto: Nada Žgank

klubski večer Sindikat 2018

Drag disonance

Noir je ena izmed izvirnejših didžejk nove generacije, ki je razvila prepoznaven slog. Kamasutra je prva ženska didžejske kulture v Sloveniji in ena prvih, ki so se že v 80. letih spopadle_i z vinilkami na alternativnih plesiščih Ljubljane. V legendarnem klubu K4 je bila rezidentka več kot desetletje, kjer je bila nekaj let poleg didžejanja tudi voditeljica programa nedeljske Roza štirke.

  • Monokel

    sobota, 01. 9. 2018, 23.30

Deli ta dogodek