Monokel
sobota, 01. 9. 2018, 23.30

Noir, Kamasutra
Glasba: trip hop, ambiental, dark elektronika, alter pop, elektro

Vstopnina: 3 evre

Noir je ena izmed izvirnejših didžejk nove generacije, ki je razvila prepoznaven slog. Zanjo je značilna eklektičnost, mešanje različnih elektronskih žanrov – od trip hopa, ambientala, deep house in trancea do trših elektronskih ritmov, pri njenih setih prihaja do izraza njeno široko poznavanje različnih zvrsti glasbe in izrazit občutek za prefinjenost.

Organizacija: Sindikat 2018, Emanat in ŠKUC – Kulturni center Q/klub Monokel
Foto: Nada Žgank

klubski večer Sindikat 2018

Drag disonance

Noir je ena izmed izvirnejših didžejk nove generacije, ki je razvila prepoznaven slog. Kamasutra je prva ženska didžejske kulture v Sloveniji in ena prvih, ki so se že v 80. letih spopadle_i z vinilkami na alternativnih plesiščih Ljubljane. V legendarnem klubu K4 je bila rezidentka več kot desetletje, kjer je bila nekaj let poleg didžejanja tudi voditeljica programa nedeljske Roza štirke.

• Monokel

sobota, 01. 9. 2018, 23.30